Statistics:
Visits: 931 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Oua umplute cu ficatei de pasare II
Q: | Intreaba despre Oua umplute cu ficatei de pasare II |
Ingrediente:
Ouă 10 buc, ficăţei de pasăre 200 g, unt 100 g, ceapă 50 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Ouăle se fierb, se curăţă, se taie în două, în lungime, şi se scot gălbenuşurile. Ceapa se taie mărunt, se căleşte în unt, se adaugă ficatul de pasăre, se călesc împreună, se lasă să se răcească, se trec prin maşina de tocat, se adaugă gălbenuşurile date prin sită, restul de unt, sare şi piper şi se amestecă totul, pana se obţine o pastă omogenă. Se umplu jumătăţile de ou şi se presară deasupra cu verdeaţă. Se aşează ouăle pe un platou şi se decorează platoul după dorinţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ouă 10 buc, ficăţei de pasăre 200 g, unt 100 g, ceapă 50 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Ouăle se fierb, se curăţă, se taie în două, în lungime, şi se scot gălbenuşurile. Ceapa se taie mărunt, se căleşte în unt, se adaugă ficatul de pasăre, se călesc împreună, se lasă să se răcească, se trec prin maşina de tocat, se adaugă gălbenuşurile date prin sită, restul de unt, sare şi piper şi se amestecă totul, pana se obţine o pastă omogenă. Se umplu jumătăţile de ou şi se presară deasupra cu verdeaţă. Se aşează ouăle pe un platou şi se decorează platoul după dorinţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: oua umplute, ficatei, pasare, gustare, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :