Statistics:
Visits: 942 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Omleta cu ficatei de pasare I
Q: | Intreaba despre Omleta cu ficatei de pasare I |
Ingrediente:
Pentru 5- 6 persoane: 10- 12 ouă, 150- 200 g ficăţei de pasăre, 50 g unt, 50 ml ulei, sare, piper.
Mod de preparare:
Se spală ficăţeii, se curăţă de vinişoare se taie în felii subţiri şi se pun într-o tigaie cu ulei înfierbantat. Se acoperă tigaia cu un capac şi se înăbuşă 5- 10 min, pană scade din lichid. Se mai adaugă unt, se sărează, se piperează după gust şi deasupra se toarnă ouăle bătute, se lasă pe foc moale 3- 4 min, după care se întoarce omleta pe partea cealaltă. Cand este gata, se răstoarnă pe o farfurie caldă. Se serveşte cu salată de sezon: de ridichi de lună cu ceapă verde; salată de roşii; salată verde.
Pentru 5- 6 persoane: 10- 12 ouă, 150- 200 g ficăţei de pasăre, 50 g unt, 50 ml ulei, sare, piper.
Mod de preparare:
Se spală ficăţeii, se curăţă de vinişoare se taie în felii subţiri şi se pun într-o tigaie cu ulei înfierbantat. Se acoperă tigaia cu un capac şi se înăbuşă 5- 10 min, pană scade din lichid. Se mai adaugă unt, se sărează, se piperează după gust şi deasupra se toarnă ouăle bătute, se lasă pe foc moale 3- 4 min, după care se întoarce omleta pe partea cealaltă. Cand este gata, se răstoarnă pe o farfurie caldă. Se serveşte cu salată de sezon: de ridichi de lună cu ceapă verde; salată de roşii; salată verde.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :