FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,130
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Fazan cu mere

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Fazan cu mere

 Q:   Intreaba despre Fazan cu mere       
Fazan cu mereIngrediente :

Fazan 1 buc, ulei 50 g, unt 50 g, coniac 50 ml, vin 100 ml, mere 1,5 kg, sare.

Mod de preparare :

Fazanul înainte de a fi gătit trebuie să se fezandeze timp de 5-8 zile la rece, apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterge bine şi se freacă cu sare. Se răsucesc aripile după gat şi se introduc picioarele în tăietura prin care s-au scos intestinele. Se aşează fazanul într-un vas în care s-a pus uleiul, se frige la cuptor sub capac, avand grijă să întoarcem fazanul ca să se rumenească în mod egal. După ce este gata, se stinge cu vin şi coniac şi se mai fierbe 5 min. Merele se taie în sferturi, se curăţă de coajă şi seminţe şi se sotează în unt. Se porţionează fazanul, sosul se pune într-o sosieră, iar la servire se pune, la fiecare porţie, o bucată de carne, o cantitate de mere şi o lingură de sos, care se toarnă peste bucata de carne.


Tag-uri: fazan, ulei, coniac, mere



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :