Statistics:
Visits: 1,435 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fasole pastai conservata
Q: | Intreaba despre Fasole pastai conservata |
Dupa ce pastaile de fasole au fost alese, curatate si spalate (se aleg pastai proaspete si foarte tinere, fara ate sau cu ate care se curata), se oparesc in apa clocotita si putin sarata, timp de 5—6 min.
Dupa aceea se ia imediat vasul de pe foc, se scurge apa clocotita si tot atunci se clatesc pastaile cu apa rece, apoi se introduc in sticle sau in borcane cu gatul ingust.
Deoarece pastaile se umfla in apa, ele nu se indeasa, adaugandu-se apoi apa in care au fost oparite. Deasupra se pune un varf de cutit de conservant sau o pastila de aspirina (la o sticla) dizolvata intr-o lingura de apa calda.
In continuare se procedeaza la fel ca in reteta "Mazare boabe conservata".
Dupa aceea se ia imediat vasul de pe foc, se scurge apa clocotita si tot atunci se clatesc pastaile cu apa rece, apoi se introduc in sticle sau in borcane cu gatul ingust.
Deoarece pastaile se umfla in apa, ele nu se indeasa, adaugandu-se apoi apa in care au fost oparite. Deasupra se pune un varf de cutit de conservant sau o pastila de aspirina (la o sticla) dizolvata intr-o lingura de apa calda.
In continuare se procedeaza la fel ca in reteta "Mazare boabe conservata".
Tag-uri: fasole pastai, fasole conservata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :