Statistics:
Visits: 807 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fasole batuta
Q: | Intreaba despre Fasole batuta |
Ingrediente:
Fasole albă 500 g, ulei 150 g, ceapă 300 g, usturoi 25 g, sare.
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe, schimbandu-se apa de 3-4 ori în timpul fiertului. In ultima apă se pune sare. După ce a fiert, se scurge apa şi se trece fasolea prin maşina de tocat. Se adaugă mujdeiul de usturoi, sare şi jumătate din cantitatea de ulei şi se amestecă pană ce devine o cremă spumoasă. Ceapa se taie peştişori, se rumeneşte în ulei şi se toarnă peste fasolea, care a fost aranjată pe un platou.
Fasole albă 500 g, ulei 150 g, ceapă 300 g, usturoi 25 g, sare.
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe, schimbandu-se apa de 3-4 ori în timpul fiertului. In ultima apă se pune sare. După ce a fiert, se scurge apa şi se trece fasolea prin maşina de tocat. Se adaugă mujdeiul de usturoi, sare şi jumătate din cantitatea de ulei şi se amestecă pană ce devine o cremă spumoasă. Ceapa se taie peştişori, se rumeneşte în ulei şi se toarnă peste fasolea, care a fost aranjată pe un platou.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :