Statistics:
Visits: 1,012 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Escalop din carne de caprioara cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Escalop din carne de caprioara cu ciuperci |
Ingrediente :
Pulpă de căprioară 1 kg, ulei 125 g, făină 75 g, ceapă 150 g, ciuperci 1 kg, smantană 300 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de căprioară, după ce a fost marinată, se taie felii, se bate cu un batator de şniţel, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună timp de circa 10 min. la un foc domol. Se stinge cu apă, se adaugă smantană amestecată cu făina rămasă, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se toarnă sosul peste escalopuri şi se fierb împreună circa 45 min. Se mănancă cu garnituri (macaroane, găluşte de făină, găluşte din cartofi etc). La servit se presară cu verdeaţă pe fiecare porţie.
Pulpă de căprioară 1 kg, ulei 125 g, făină 75 g, ceapă 150 g, ciuperci 1 kg, smantană 300 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de căprioară, după ce a fost marinată, se taie felii, se bate cu un batator de şniţel, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună timp de circa 10 min. la un foc domol. Se stinge cu apă, se adaugă smantană amestecată cu făina rămasă, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se toarnă sosul peste escalopuri şi se fierb împreună circa 45 min. Se mănancă cu garnituri (macaroane, găluşte de făină, găluşte din cartofi etc). La servit se presară cu verdeaţă pe fiecare porţie.
Tag-uri: pulpa de caprioara, verdeata, ciuperci, piper |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :