FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 951
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Escalop din carne de caprioara cu ciuperci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Escalop din carne de caprioara cu ciuperci

 Q:   Intreaba despre Escalop din carne de caprioara cu ciuperci       
Escalop din carne de caprioara cu ciuperciIngrediente :

Pulpă de căprioară 1 kg, ulei 125 g, făină 75 g, ceapă 150 g, ciuperci 1 kg, smantană 300 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de căprioară, după ce a fost marinată, se taie felii, se bate cu un batator de şniţel, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună timp de circa 10 min. la un foc domol. Se stinge cu apă, se adaugă smantană amestecată cu făina rămasă, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se toarnă sosul peste escalopuri şi se fierb împreună circa 45 min. Se mănancă cu garnituri (macaroane, găluşte de făină, găluşte din cartofi etc). La servit se presară cu verdeaţă pe fiecare porţie.


Tag-uri: pulpa de caprioara, verdeata, ciuperci, piper



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :