FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,068
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bavareza de visine

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bavareza de visine

 Q:   Intreaba despre Bavareza de visine       
Bavareza de visine300 g visine coapte bine se dau prin sita, se adauga 300 g zahar si se pun la fiert pana se obtine o marmelada subtire, apoi se trage cratita de pe foc si se adauga 12 g gelatina (inmuiata bine in apa rece si apoi bine stoarsa).

Se amesteca compozitia pana aproape sa se raceasca, dupa care se adauga frisca batuta (300 g) si se amesteca usor.

Forma in care se toarna compozitia de bavareza poate sa fie captusita cu piscoturi sau numai umezita cu apa rece.

Mai departe se procedeaza la fel ca si cu celelalte bavareze.


Tag-uri: bavareza, visine, zahar



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :