Statistics:
Visits: 604 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crocnete de fasole verde
Q: | Intreaba despre Crocnete de fasole verde |
Ingrediente
1 kg fasole tanără, 100 g unt, 100 g făină, 1/4 I lapte, 2-3 ouă, sare. piper.
Mod de preparare
Se fierbe fasolea la fel ca in reţeta precedentă. Separat, se pune intr-o cratiţă unt şi se adaugă făina. Se amestecă pană incepe să se ingălbenească puţin, se stinge cu laptele şi se amestecă pană ce sosul se ingroaşă.
Se ia sosul de pe foc şi după ce s-a răcit puţin se adaugă 2 ouă, fasolea fiartă, tocată mărunt şi din nou scursă bine, sare şi piper după gust. Se amestecă bine pană se omogenizează.
Se ia din această compoziţie cate puţin şi se modelează crochete in formă de dop de 3—4 cm lungime care se dau prin făină, ou bătut, apoi prin pesmet cernut şi se prăjesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate părţile. Se servesc fierbinţi.
1 kg fasole tanără, 100 g unt, 100 g făină, 1/4 I lapte, 2-3 ouă, sare. piper.
Mod de preparare
Se fierbe fasolea la fel ca in reţeta precedentă. Separat, se pune intr-o cratiţă unt şi se adaugă făina. Se amestecă pană incepe să se ingălbenească puţin, se stinge cu laptele şi se amestecă pană ce sosul se ingroaşă.
Se ia sosul de pe foc şi după ce s-a răcit puţin se adaugă 2 ouă, fasolea fiartă, tocată mărunt şi din nou scursă bine, sare şi piper după gust. Se amestecă bine pană se omogenizează.
Se ia din această compoziţie cate puţin şi se modelează crochete in formă de dop de 3—4 cm lungime care se dau prin făină, ou bătut, apoi prin pesmet cernut şi se prăjesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate părţile. Se servesc fierbinţi.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :