FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,039
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa cu coltunasi cu branza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa cu coltunasi cu branza

 Q:   Intreaba despre Supa cu coltunasi cu branza       
Supa cu coltunasi cu branzaIngrediente:

Oase de vacă 1 kg, zarzavat de supă 300 g, ceapă 150 g, unt 50 g, branză de vaci 300 g, făină 250 g, smantana 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Oasele se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După circa 2-3 ore se pune în supă zarzavatul de supă tăiat în patru şi ceapa întreagă, se mai fierbe circa o oră, se ia supa de pe foc şi se strecoară. Din unt, 50 g făină şi smântână subţiată cu supă se face un sos alb, care se toarnă în supă.
Din restul de făină şi un ou se face o cocă ceva mai tare, din care se întinde o foaie, care se taie pătrăţele, pe care se aşază branza frămantată cu cel de al doilea ou şi puţină sare, se formează colţunaşi, care se fierb în supă. La servit se presară cu verdeaţă tocată.


Tag-uri: zarzavat, branza de vaci, oua, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :