Statistics:
Visits: 1,027 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa cu coltunasi cu branza
Q: | Intreaba despre Supa cu coltunasi cu branza |
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, zarzavat de supă 300 g, ceapă 150 g, unt 50 g, branză de vaci 300 g, făină 250 g, smantana 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După circa 2-3 ore se pune în supă zarzavatul de supă tăiat în patru şi ceapa întreagă, se mai fierbe circa o oră, se ia supa de pe foc şi se strecoară. Din unt, 50 g făină şi smântână subţiată cu supă se face un sos alb, care se toarnă în supă.
Din restul de făină şi un ou se face o cocă ceva mai tare, din care se întinde o foaie, care se taie pătrăţele, pe care se aşază branza frămantată cu cel de al doilea ou şi puţină sare, se formează colţunaşi, care se fierb în supă. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
Oase de vacă 1 kg, zarzavat de supă 300 g, ceapă 150 g, unt 50 g, branză de vaci 300 g, făină 250 g, smantana 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După circa 2-3 ore se pune în supă zarzavatul de supă tăiat în patru şi ceapa întreagă, se mai fierbe circa o oră, se ia supa de pe foc şi se strecoară. Din unt, 50 g făină şi smântână subţiată cu supă se face un sos alb, care se toarnă în supă.
Din restul de făină şi un ou se face o cocă ceva mai tare, din care se întinde o foaie, care se taie pătrăţele, pe care se aşază branza frămantată cu cel de al doilea ou şi puţină sare, se formează colţunaşi, care se fierb în supă. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
Tag-uri: zarzavat, branza de vaci, oua, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :