Statistics:
Visits: 737 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Taschele dulci cu branza de vaci
Q: | Intreaba despre Taschele dulci cu branza de vaci |
Ingrediente:
Făină 400 g, ouă 5 buc, branză de vaci 600 g, zahăr tos 300 g, coajă de lămaie rasă 20 g, pesmet alb 150 g, unt 200 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, 3 ouă, apă şi puţină sare se face o cocă mai tare, din care se întind mai multe foi. Branza se frămantă cu 150 g zahăr, 2 ouă şi coaja de lămaie rasă, se aşează pe marginea foilor şi se rulează, se taie sulul în bucăţi de 5- 6 cm, care se lipesc bine la capete. Se fierb taşchelele în apă cu sare circa 30 min., se aşează într-un castron şi se toarnă pe deasupra pesmetul prăjit în unt şi se presară cu restul de zahăr.
Făină 400 g, ouă 5 buc, branză de vaci 600 g, zahăr tos 300 g, coajă de lămaie rasă 20 g, pesmet alb 150 g, unt 200 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, 3 ouă, apă şi puţină sare se face o cocă mai tare, din care se întind mai multe foi. Branza se frămantă cu 150 g zahăr, 2 ouă şi coaja de lămaie rasă, se aşează pe marginea foilor şi se rulează, se taie sulul în bucăţi de 5- 6 cm, care se lipesc bine la capete. Se fierb taşchelele în apă cu sare circa 30 min., se aşează într-un castron şi se toarnă pe deasupra pesmetul prăjit în unt şi se presară cu restul de zahăr.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :