FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 745
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Taschele dulci cu branza de vaci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Taschele dulci cu branza de vaci

 Q:   Intreaba despre Taschele dulci cu branza de vaci       
Taschele dulci cu branza de vaciIngrediente:

Făină 400 g, ouă 5 buc, branză de vaci 600 g, zahăr tos 300 g, coajă de lămaie rasă 20 g, pesmet alb 150 g, unt 200 g, sare.

Mod de preparare:

Din făină, 3 ouă, apă şi puţină sare se face o cocă mai tare, din care se întind mai multe foi. Branza se frămantă cu 150 g zahăr, 2 ouă şi coaja de lămaie rasă, se aşează pe marginea foilor şi se rulează, se taie sulul în bucăţi de 5- 6 cm, care se lipesc bine la capete. Se fierb taşchelele în apă cu sare circa 30 min., se aşează într-un castron şi se toarnă pe deasupra pesmetul prăjit în unt şi se presară cu restul de zahăr.


Tag-uri: branza, lamaie, pesmet, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :