Statistics:
Visits: 751 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Clatite cu peste si ciuperci
Q: | Intreaba despre Clatite cu peste si ciuperci |
Ingrediente :
Făină 600 g, ouă 6 buc, lapte 1,6 l, sifon 300 ml, peÅŸte 1 kg, ceapă 200 g, ciuÂperci 300 g, ulei 300 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din făină, lapte, ouă, sifon şi puţină sare se prepară o cocă de clătite, care se lasă să se odihnească 30 min., apoi se fac foile de clătite. Peştele se fierbe în apă cu sare, se scot fileurile şi se rup în bucăţi mici. Ciupercile se fierb şi se taie julien. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă peştele si ciupercile şi se călesc împreună, se lasă să se răcească apoi se trece compoziţia prin maşina de tocat şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se umplu foile de clătite cu această compoziţie, se rulează, se aşază într-un vas de cuptor uns cu ulei şi se baga la cuptor timp de 10 min. Se servesc cu sos de roşii.
Făină 600 g, ouă 6 buc, lapte 1,6 l, sifon 300 ml, peÅŸte 1 kg, ceapă 200 g, ciuÂperci 300 g, ulei 300 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din făină, lapte, ouă, sifon şi puţină sare se prepară o cocă de clătite, care se lasă să se odihnească 30 min., apoi se fac foile de clătite. Peştele se fierbe în apă cu sare, se scot fileurile şi se rup în bucăţi mici. Ciupercile se fierb şi se taie julien. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă peştele si ciupercile şi se călesc împreună, se lasă să se răcească apoi se trece compoziţia prin maşina de tocat şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se umplu foile de clătite cu această compoziţie, se rulează, se aşază într-un vas de cuptor uns cu ulei şi se baga la cuptor timp de 10 min. Se servesc cu sos de roşii.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :