Statistics:
Visits: 852 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de ciuperci III
Q: | Intreaba despre Sos de ciuperci III |
Ingrediente :
Unt 100 g, făină 50 g, ceapă 100 g, lamâie 50 g, ciuperci 350 g, lapte 350 ml, verdeaţă 1/2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se înfierbântă 50 g unt, se pune ceapa tocată mărunt şi se căleşte, se adaugă ciupercile ce au fost opărite, scurse şi tăiate ştraifuri şi se călesc împreună circa 15 min. la un foc domol. In restul de unt se căleşte făina, fără a se rumeni, se stinge cu lapte, se amestecă bine, se toarnă peste ciuperci, se potriveşte gustul cu zeamă de lamâie, piper şi sare şi se fierb împreună 20 min., iar la sfârşit se pune verdeaţa tocată. Se foloseşte la fripturi, escalopuri, ouă etc.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Unt 100 g, făină 50 g, ceapă 100 g, lamâie 50 g, ciuperci 350 g, lapte 350 ml, verdeaţă 1/2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se înfierbântă 50 g unt, se pune ceapa tocată mărunt şi se căleşte, se adaugă ciupercile ce au fost opărite, scurse şi tăiate ştraifuri şi se călesc împreună circa 15 min. la un foc domol. In restul de unt se căleşte făina, fără a se rumeni, se stinge cu lapte, se amestecă bine, se toarnă peste ciuperci, se potriveşte gustul cu zeamă de lamâie, piper şi sare şi se fierb împreună 20 min., iar la sfârşit se pune verdeaţa tocată. Se foloseşte la fripturi, escalopuri, ouă etc.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :