Statistics:
Visits: 1,030 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de cartofi taraneasca II
Q: | Intreaba despre Salata de cartofi taraneasca II |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, ceapă 150 g, ardei graşi 200 g, roşii mici 400 g, ulei 50 g, oţet 9J 20 ml, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în apă cu sare şi se taie feliuţe. Ceapa se taie peştişori, se sărează, se lasă să stea o oră, se clăteşte cu apă rece şi se scurge bine. Ardeii se taie în două, se îndepărtează seminţele şi se taie felii.
Roşiile, de preferinţă mici, se taie felii rotunde. Se amestecă uşor toate componentele şi se toarnă pe deasupra dresul pregătit din ulei, 1 lingură oţet, 2 linguri apă şi sare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1 kg, ceapă 150 g, ardei graşi 200 g, roşii mici 400 g, ulei 50 g, oţet 9J 20 ml, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în apă cu sare şi se taie feliuţe. Ceapa se taie peştişori, se sărează, se lasă să stea o oră, se clăteşte cu apă rece şi se scurge bine. Ardeii se taie în două, se îndepărtează seminţele şi se taie felii.
Roşiile, de preferinţă mici, se taie felii rotunde. Se amestecă uşor toate componentele şi se toarnă pe deasupra dresul pregătit din ulei, 1 lingură oţet, 2 linguri apă şi sare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :