Statistics:
Visits: 1,057 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de cartofi din Banat
Q: | Intreaba despre Ciorba de cartofi din Banat |
Ingrediente :
Cartofi noi 800 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, fasole verde 150 g, mazăre verde 250 g, ulei 50 g, roşii 400 g, ceapă verde 2 leg, oţet 9° 40 ml sau lămâie 100 g, smântână 150 g, leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul şi ţelină se taie julien, se călesc în ulei şi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă fasolea tăiată bucăţi şi mazărea verde decorticată. După circa 30 minute, se pun cartofii tăiaţi cuburi, ceapa verde tăiată mărunt şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se acreşte cu oţet sau zeamă de lămâie şi se drege cu smântână. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Cartofi noi 800 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, fasole verde 150 g, mazăre verde 250 g, ulei 50 g, roşii 400 g, ceapă verde 2 leg, oţet 9° 40 ml sau lămâie 100 g, smântână 150 g, leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul şi ţelină se taie julien, se călesc în ulei şi se pun la fiert în apă cu sare. Se adaugă fasolea tăiată bucăţi şi mazărea verde decorticată. După circa 30 minute, se pun cartofii tăiaţi cuburi, ceapa verde tăiată mărunt şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se acreşte cu oţet sau zeamă de lămâie şi se drege cu smântână. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :