Statistics:
Visits: 772 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vacuta cu varza acra
Q: | Intreaba despre Vacuta cu varza acra |
Ingreriente:
Piept de vacă 750 g, ulei 150 g, ceapă 150 g, varză acră 2 kg, bulion de tomate 100 g, roşii 500 g, cimbru 1 fir, supă de oase 200 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în uleiul rămas, se adaugă varza care a fost desfăcută, desărată şi tocată mărunt, se căleşte, stingându-se din când în când cu bulion amestecat cu apă. Se adaugă boabe de piper şi cimbru. Se aşează într-un vas de cuptor jumătate din cantitatea de varza, se aşează apoi bucăţile de carne, se acoperă cu restul de varză. Se toarnă peste varză supa de oase şi se lasă să fiarbă 30 min la un foc domol, apoi se dă vasul la cuptor pentru 90 min. Se aşează deasupra roşiile tăiate jumătăţi şi se dă vasul din nou la cuptor timp de 20 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Piept de vacă 750 g, ulei 150 g, ceapă 150 g, varză acră 2 kg, bulion de tomate 100 g, roşii 500 g, cimbru 1 fir, supă de oase 200 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în uleiul rămas, se adaugă varza care a fost desfăcută, desărată şi tocată mărunt, se căleşte, stingându-se din când în când cu bulion amestecat cu apă. Se adaugă boabe de piper şi cimbru. Se aşează într-un vas de cuptor jumătate din cantitatea de varza, se aşează apoi bucăţile de carne, se acoperă cu restul de varză. Se toarnă peste varză supa de oase şi se lasă să fiarbă 30 min la un foc domol, apoi se dă vasul la cuptor pentru 90 min. Se aşează deasupra roşiile tăiate jumătăţi şi se dă vasul din nou la cuptor timp de 20 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: piept de vaca, varza acra, rosii, supa de oase |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :