FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 710
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vacuta cu varza acra

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Vacuta cu varza acra

 Q:   Intreaba despre Vacuta cu varza acra       
Vacuta cu varza acraIngreriente:

Piept de vacă 750 g, ulei 150 g, ceapă 150 g, varză acră 2 kg, bulion de tomate 100 g, roşii 500 g, cimbru 1 fir, supă de oase 200 ml, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea de vacă se taie bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în uleiul rămas, se adaugă varza care a fost desfăcută, desărată şi tocată mărunt, se căleşte, stingându-se din când în când cu bulion amestecat cu apă. Se adaugă boabe de piper şi cimbru. Se aşează într-un vas de cuptor jumătate din cantitatea de varza, se aşează apoi bucăţile de carne, se acoperă cu restul de varză. Se toarnă peste varză supa de oase şi se lasă să fiarbă 30 min la un foc domol, apoi se dă vasul la cuptor pentru 90 min. Se aşează deasupra roşiile tăiate jumătăţi şi se dă vasul din nou la cuptor timp de 20 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: piept de vaca, varza acra, rosii, supa de oase



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :