FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 753
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de pasare

 Q:   Intreaba despre Ciorba de pasare       
Ciorba de pasareIngrediente :

Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, smântâna 200 g, gălbenuşuri 2 buc, lămâie 100 g, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea de pasăre se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce a dat în fiert, se spumează, se adaugă zarzavatul tăiat rondele, ceapa tocată şi călită în ulei şi orezul care a fost ales, spălat, scurs. Când carnea este gata, se adaugă smântâna amestecată cu gălbenuşurile şi zeama de lămâie şi se potriveşte gustul cu sare. Se lasă să mai fiarbă 10 minute, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, carne, pasare, ulei, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :