Statistics:
Visits: 990 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de maruntaie de pasare
Q: | Intreaba despre Ciorba de maruntaie de pasare |
Ingrediente :
Măruntaie de pasăre (aripi, gâturi, pipote) 1 kg, morcovi 150 g, albitură 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, orez 50 g, ulei 50 g, smântâna 250 g, lămâie 100 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Măruntaiele de pasăre se curăţă, se spală şi se pun la fiert in apă cu sare. Când încep să fiarbă, se spumează cât este necesar. Zarzavatul se taie julien, iar ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei, se adaugă la ciorbă şi se continuă fierberea. Orezul se fierbe separat, se pune în ciorbă împreună cu smântâna şi zeama de lămâie şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Măruntaie de pasăre (aripi, gâturi, pipote) 1 kg, morcovi 150 g, albitură 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, orez 50 g, ulei 50 g, smântâna 250 g, lămâie 100 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Măruntaiele de pasăre se curăţă, se spală şi se pun la fiert in apă cu sare. Când încep să fiarbă, se spumează cât este necesar. Zarzavatul se taie julien, iar ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei, se adaugă la ciorbă şi se continuă fierberea. Orezul se fierbe separat, se pune în ciorbă împreună cu smântâna şi zeama de lămâie şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :