FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 956
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de pasare cu tocmagi din Bucovina

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de pasare cu tocmagi din Bucovina

 Q:   Intreaba despre Ciorba de pasare cu tocmagi din Bucovina       
Ciorba de pasare cu tocmagi din BucovinaIngrediente :

Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, făină 200 g, ouă 2 buc, lămâie 100 g, smântână 200 g, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea de pasăre se porţionează, se pune la fiert în apă cu sare, spumându-se cât este necesar. După circa 45 minute se adaugă zarzavatul tăiat rondele şi ceapa tocată mărunt şi călită în ulei. Din făină, ouă şi apă se prepară o cocă, din care se fac tocmagii, care se fierb în ciorbă. Când carnea este fiartă, se adaugă zeama de lămâie şi smântână, se mai potriveşte odată gustul cu sare şi se mai dă un clocot. La servit se presară cu verdeaţă tocată.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, carne, pasare, ulei, bucovina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :