Statistics:
Visits: 1,017 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de pasare cu tocmagi din Bucovina
Q: | Intreaba despre Ciorba de pasare cu tocmagi din Bucovina |
Ingrediente :
Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, făină 200 g, ouă 2 buc, lămâie 100 g, smântână 200 g, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se porţionează, se pune la fiert în apă cu sare, spumându-se cât este necesar. După circa 45 minute se adaugă zarzavatul tăiat rondele şi ceapa tocată mărunt şi călită în ulei. Din făină, ouă şi apă se prepară o cocă, din care se fac tocmagii, care se fierb în ciorbă. Când carnea este fiartă, se adaugă zeama de lămâie şi smântână, se mai potriveşte odată gustul cu sare şi se mai dă un clocot. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, făină 200 g, ouă 2 buc, lămâie 100 g, smântână 200 g, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se porţionează, se pune la fiert în apă cu sare, spumându-se cât este necesar. După circa 45 minute se adaugă zarzavatul tăiat rondele şi ceapa tocată mărunt şi călită în ulei. Din făină, ouă şi apă se prepară o cocă, din care se fac tocmagii, care se fierb în ciorbă. Când carnea este fiartă, se adaugă zeama de lămâie şi smântână, se mai potriveşte odată gustul cu sare şi se mai dă un clocot. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :