Statistics:
Visits: 1,192 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de caprioara cu smantana
Q: | Intreaba despre Ciorba de caprioara cu smantana |
Ingrediente :
Carne de căprioară 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, pătrunjel 50 g, ulei 50 g, orez 75 g, roşii 250 g, oţet 9° 40 ml, smântânâ 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de căprioară se porţionează şi se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează cât este nevoie. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi se mai călesc împreună câteva minute. Se sting cu apă şi se pun în ciorbă. Când carnea este aproape fiartă, se pune orezul fiert separat şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Smântâna se amestecă cu gălbenuşurile de ou şi două linguri de oţet şi se adaugă la ciorbă. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la servit se presară cu verdeaţă tocata mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de căprioară 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, pătrunjel 50 g, ulei 50 g, orez 75 g, roşii 250 g, oţet 9° 40 ml, smântânâ 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de căprioară se porţionează şi se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează cât este nevoie. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi se mai călesc împreună câteva minute. Se sting cu apă şi se pun în ciorbă. Când carnea este aproape fiartă, se pune orezul fiert separat şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Smântâna se amestecă cu gălbenuşurile de ou şi două linguri de oţet şi se adaugă la ciorbă. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la servit se presară cu verdeaţă tocata mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :