FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,202
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de caprioara cu smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de caprioara cu smantana

 Q:   Intreaba despre Ciorba de caprioara cu smantana       
Ciorba de caprioara cu smantanaIngrediente :

Carne de căprioară 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, pătrunjel 50 g, ulei 50 g, orez 75 g, roşii 250 g, oţet 9° 40 ml, smântânâ 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea de căprioară se porţionează şi se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează cât este nevoie. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi se mai călesc împreună câteva minute. Se sting cu apă şi se pun în ciorbă. Când carnea este aproape fiartă, se pune orezul fiert separat şi roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Smântâna se amestecă cu gălbenuşurile de ou şi două linguri de oţet şi se adaugă la ciorbă. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la servit se presară cu verdeaţă tocata mărunt.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, caprioara, smantana, carne, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :