Statistics:
Visits: 776 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute de legume I
Q: | Intreaba despre Chiftelute de legume I |
Ingrediente :
Cartofi 300 g, morcovi 200 g, ceapă 200 g, fasole verde 250 g, mazăre 200 g, varză dulce 300 g, usturoi 30 g, făină 150 g, ouă 3 buc, ulei 125 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, fasolea verde, mazărea verde şi varza se fierb în apă cu sare, se scurg bine şi se toacă cu un cuţit. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se ferec prin maşina de tocat. Verdeaţa se toacă mărunt, iar din usturoi se prepară un mujdei. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, sarea, piperul şi 75 g făină. Din această compozitie se fac chifteluţe mici, se dau prin făină şi se prăjesc in ulei. Se consumă calde cu unt şi smântână.
Cartofi 300 g, morcovi 200 g, ceapă 200 g, fasole verde 250 g, mazăre 200 g, varză dulce 300 g, usturoi 30 g, făină 150 g, ouă 3 buc, ulei 125 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, fasolea verde, mazărea verde şi varza se fierb în apă cu sare, se scurg bine şi se toacă cu un cuţit. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se ferec prin maşina de tocat. Verdeaţa se toacă mărunt, iar din usturoi se prepară un mujdei. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, sarea, piperul şi 75 g făină. Din această compozitie se fac chifteluţe mici, se dau prin făină şi se prăjesc in ulei. Se consumă calde cu unt şi smântână.
Tag-uri: chiftelute, cartofi, morcovi, ceapa |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :