FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 224
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Castraveti murati pentru consumul imediat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Castraveti murati pentru consumul imediat

 Q:   Intreaba despre Castraveti murati pentru consumul imediat       
Castraveti murati pentru consumul imediat Se aleg castraveti proaspeti verzi si nu prea mari. Se taie varfurile si coditele, se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se aseaza in borcanul bine spalat si zvantat un strat de marar uscat:
cu floare si cativa catei de usturoi, apoi castravetii, unul langa altul.

In cazul cand sunt mai mari, pentru a se acri mai repede se despica in doua pe lungime cu un cutit la mijloc, lasand capetele intregi fara a desparti o parte de cealalta.

Se prepara saramura adaugand la fiecare litru de apa 30—35 g sare. Cand sarea este complet dizolvata, se toarna peste castraveti, umpland borcanul pana in margine si se acopera cu o farfurie. Dupa doua zile, se pritocesc.

Se repeta operatia de 3—4 ori din doua in doua zile pana cand se acresc castravetii.Daca este necesar ca acritul crastravetilor sa se produca mai repede, se poate aseza borcanul cu castraveti la soare, deoarece caldura favorizeaza fermentarea.

Dupa ce castravetii sunt bine murati se tin la rece si se consuma la nevoie.


Tag-uri: castraveti, castraveti murati, usturoi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :