Statistics:
Visits: 760 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carne cu varza murata
Q: | Intreaba despre Carne cu varza murata |
Ingrediente
1 kg piept de vacă sau de porc, 1 căpăţană de varză murată, 100 g untură, 1 ceapă, 1 lingură de bulion, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, cateva boabe de piper, 3-4 roşii.
Mod de preparare
Se taie carnea în bucăţi potrivite, se prăjeşte puţin în untură, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi după ce s-a călit puţin, se pun bulionul,
foaia de dafin, cimbrul, piperul şi se stinge cu apă.
Se adaugă varza tăiată foarte subţire şi se lasă să fiarbă totul la foc domol pană se pătrunde bine carnea.
Se aşază pe deasupra felii de roşii şi se introduce pentru 20—30 min în cuptorul bine încălzit, să se rumenească pe deasupra, să scadă şi să capete un gust aromat.
Se serveşte cu ardei iuţi şi mămăliguţă caldă.
1 kg piept de vacă sau de porc, 1 căpăţană de varză murată, 100 g untură, 1 ceapă, 1 lingură de bulion, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, cateva boabe de piper, 3-4 roşii.
Mod de preparare
Se taie carnea în bucăţi potrivite, se prăjeşte puţin în untură, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi după ce s-a călit puţin, se pun bulionul,
foaia de dafin, cimbrul, piperul şi se stinge cu apă.
Se adaugă varza tăiată foarte subţire şi se lasă să fiarbă totul la foc domol pană se pătrunde bine carnea.
Se aşază pe deasupra felii de roşii şi se introduce pentru 20—30 min în cuptorul bine încălzit, să se rumenească pe deasupra, să scadă şi să capete un gust aromat.
Se serveşte cu ardei iuţi şi mămăliguţă caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :