FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 743
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne cu stufat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne cu stufat

 Q:   Intreaba despre Carne cu stufat       
Carne cu stufat Ingrediente

600 g carne, 150 ml ulei, 100 g ceapă, 1 kg ceapă verde, 200 g usturoi verde, 50 g bulion, 50 g făină, 1 linguriţă de oţet, piper, boia de ardei, sare.

Mod de preparare

In o parte din ulei sau untură se prăjeşte carnea, după care se scoate în alt vas, iar în untura rămasă se căleşte ceapa tăiată mărunt, se adaugă făină şi se mai călesc împreună 5—10 min pe foc bun (amestecandu-se tot timpul); se adaugă bulion, boia şi se stinge cu apă caldă, lăsan-du-se să fiarbă cateva minute, după care se toarnă peste carnea prăjită şi se fierb în continuare împreună pană carnea va fi gata.

Intre timp, se curăţă ceapa verde şi usturoiul verde, apoi se spală clătindu-se în mai multe ape. După ce s-au zvantat bine, se taie în bucăţi de 5—6 cm şi se călesc în restul de ulei sau untură, apoi se stropesc cu oţet şi peste ele se toarnă tot sosul de la carne (carnea rămane separat) şi se lasă să fierbă 20—30 min. Spre sfarşitul fierberii se adaugă sare şi piper.

La servire se aranjează carnea pe platou, iar stufatul cu sos se pune pe deasupra. Pentru aspect mai plăcut stufatul se poate garnisi pe deasupra cu roşii mici sau mari (tăiate în sferturi) şi prăjite în cuptor sau călite într-o tigaie cu puţin unt sau ulei.


Tag-uri: carne, stufat, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :