Statistics:
Visits: 778 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Stufat de manzat
Q: | Intreaba despre Stufat de manzat |
Ingreriente:
Carne de mânzat 750 g, ulei 200 g, ceapă 150 g, ceapă verde 1,2 kg, usturoi verde 400 g, bulion de tomate 100 g, boia de ardei dulce 2 g, făină 50 g, lămâie 100 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de mânzat se taie bucăţi de câte 40-30 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă făina şi se călesc împreună câteva minute, se stinge cu boia de ardei şi bulion de tomate subţiat cu apă. Se aşează carnea în acest sos şi se mai fierbe 2 ore la un foc domol. Ceapa verde şi usturoiul verde se taie în bucăţi cu lungimea de 4-5 cm, se călesc în ulei, se sting eu apă amestecată cu zeamă de lămâie, se lasă să fiarbă 30 min, apoi se adaugă la carne. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se mai dă un clocot.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de mânzat 750 g, ulei 200 g, ceapă 150 g, ceapă verde 1,2 kg, usturoi verde 400 g, bulion de tomate 100 g, boia de ardei dulce 2 g, făină 50 g, lămâie 100 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de mânzat se taie bucăţi de câte 40-30 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă făina şi se călesc împreună câteva minute, se stinge cu boia de ardei şi bulion de tomate subţiat cu apă. Se aşează carnea în acest sos şi se mai fierbe 2 ore la un foc domol. Ceapa verde şi usturoiul verde se taie în bucăţi cu lungimea de 4-5 cm, se călesc în ulei, se sting eu apă amestecată cu zeamă de lămâie, se lasă să fiarbă 30 min, apoi se adaugă la carne. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se mai dă un clocot.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: carne de manzat, ceapa, lamaie |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :