Statistics:
Visits: 730 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carne cu rosii
Q: | Intreaba despre Carne cu rosii |
Ingrediente
900 g carne, 1,500 kg roşii, 100 g untură sau ulei, 200 g ceapă, 50 g făină, 1 legătură de mărar, sare, piper, eventual usturoi sau zahăr.
Mod de preparare
Carnea, tăiată în bucăţi, se prăjeşte în grăsime pană se rumeneşte puţin. Se scoate apoi în alt vas, iar în grăsimea rămasă se căleşte ceapa tăiată cat mai mărunt, se adaugă făina, se stinge cu apă caldă şi se lasă la fiert pană carnea va fi gata.
Intre timp, se opăresc roşiile pentru a putea fi curăţate de pieliţă şi de seminţe, apoi se taie în bucăţi şl se pun peste carne. Se adaugă sare şi se mai lasă pe foc ca să dea în cateva clocote, sau se introduce în cuptor ca să mai scadă.
La această mancare se pot adăuga pentru gust atat usturoi cat şi zahăr.
Se serveşte cu cartofi piure sau cu orez fiert şi se presară cu mărar verde tăiat mărunt.
900 g carne, 1,500 kg roşii, 100 g untură sau ulei, 200 g ceapă, 50 g făină, 1 legătură de mărar, sare, piper, eventual usturoi sau zahăr.
Mod de preparare
Carnea, tăiată în bucăţi, se prăjeşte în grăsime pană se rumeneşte puţin. Se scoate apoi în alt vas, iar în grăsimea rămasă se căleşte ceapa tăiată cat mai mărunt, se adaugă făina, se stinge cu apă caldă şi se lasă la fiert pană carnea va fi gata.
Intre timp, se opăresc roşiile pentru a putea fi curăţate de pieliţă şi de seminţe, apoi se taie în bucăţi şl se pun peste carne. Se adaugă sare şi se mai lasă pe foc ca să dea în cateva clocote, sau se introduce în cuptor ca să mai scadă.
La această mancare se pot adăuga pentru gust atat usturoi cat şi zahăr.
Se serveşte cu cartofi piure sau cu orez fiert şi se presară cu mărar verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :