FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 707
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne cu legume

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne cu legume

 Q:   Intreaba despre Carne cu legume       
Carne cu legume Ingrediente

600 g carne macră sau 1 kg carne cu os, 100 g untură sau 100 ml ulei, 150 g ceapă, 300 g morcovi, 1 dovlecel, 300-400 g cartofi, 1 ţelină, 2-3 ardei graşi, 30 g bulion, cateva roşii, 100 ml vin, verdeaţă, sare, piper. După gust, se mai pot pune şi alte legume: conopidă, fasole păstăi, vinete, varză etc.

Mod de preparare

Carnea tăiată în bucăţi se sărează, se pune într-un vas cu puţin ulei înfierbantat şi după ce s-a prăjit puţin se adaugă puţină apă şi se înăbuşă ' în vasul acoperit. Separat în alt vas, în restul de ulei, se călesc legumele tăiate în bucăţi, după care se scot, iar în uleiul rămas se pune ceapa tăiată mărunt şi se ţine pe foc, amestecand pană devine uşor gălbuisidefie.

Se adaugă bulion, se stinge cu apă caldă, se răstoarnă peste carne şi se lasă să fiarbă pană ce carnea este moale. Apoi, cand carnea este aproape gata, se adaugă legumele şi se fierb împreună 20-30 min, după care se mai adaugă roşiile tăiate mărunt, vinul, sare, piper şi se mai lasă să fiarbă cateva minute.

Se serveşte presărată deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: carne cu legume, carne macra, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :