Statistics:
Visits: 837 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasare cu legume
Q: | Intreaba despre Pasare cu legume |
Ingrediente :
Carne de pasăsare 1 kg, ulei 150 g, ceapă 200 g, conopidă 200 g, varză dulce 300 g, morcovi 250 g, pătrunjel l00 g, ţelină 200 g, ardei graşi 200 g, roşii 500 g, făină 50 g, smântână 400 g, verdeaţă 2 leg, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se tranşează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se călesc legumele tăiate julien şi ceapa tocată mărunt. Se sting cu roşiile care au fost opărite, curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Smântână se amestecă cu apa şi făină şi se adaugă la legume. La sfarşit se adaugă bucăţile de carne, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe 25 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăsare 1 kg, ulei 150 g, ceapă 200 g, conopidă 200 g, varză dulce 300 g, morcovi 250 g, pătrunjel l00 g, ţelină 200 g, ardei graşi 200 g, roşii 500 g, făină 50 g, smântână 400 g, verdeaţă 2 leg, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se tranşează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se călesc legumele tăiate julien şi ceapa tocată mărunt. Se sting cu roşiile care au fost opărite, curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Smântână se amestecă cu apa şi făină şi se adaugă la legume. La sfarşit se adaugă bucăţile de carne, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe 25 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :