FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,463
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Crenvursti de casa

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Crenvursti de casa

 Q:   Intreaba despre Crenvursti de casa       
Crenvursti de casaIngrediente

500 g carne de vita tanara, 400 g carne de porc, 300 g slanina, 30 g sare, 1 lingura de boia de ardei dulce, 2 g piper, 1 nucsoara, 1 g chimen, mate de oaie.

Mod de preparare

Acesti carnati subtiri pot fi preparati in casa, daca avem mate de oaie subtiri. Carnea se curata bine de tendoane si de pielite, dupa care se trece de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa.

Se amesteca bine cu condimentele pisate (macinate), adaugandu-se apa rece atat cat absoarbe carnea, framantandu-se bine, dupa care se pune pentru 1—2 ore intr-un loc racoros.

Cu compozitia respectiva se umplu matele, formandu-se perechi de carnaciori, fiecare carnacior avand lungimea de 12—15 cm. Carnaciorii se consuma proaspeti, fierti timp de 5 min in apa cu sare.

Se servesc calzi cu mustar sau cu hrean preparat cu otet. Pentru pastrare pe timp limitat, se pot afuma usor.


Tag-uri: crenvusti, vita, porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :