Statistics:
Visits: 1,052 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de cartofi cu cascaval
Q: | Intreaba despre Budinca de cartofi cu cascaval |
Ingrediente :
Cartofi 1 kg, unt 50 g, făină 30 g, lapte 100 ml, ouă 5 bucati, caşcaval 150 g, pesmet 25 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie felii, ca pentru salată. Se unge cu unt un vas de cuptor, se presară cu pesmet, se aşază cartofii în vas şi se toarnă pe deasupra compoziţia făcută din ouă, lapte, făină, 100 g caşcaval, sare şi piper. Untul rămas se taie în bucăţi mici şi se aşază deasupra cartofilor. Se presară cu restul de caşcaval şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1 kg, unt 50 g, făină 30 g, lapte 100 ml, ouă 5 bucati, caşcaval 150 g, pesmet 25 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie felii, ca pentru salată. Se unge cu unt un vas de cuptor, se presară cu pesmet, se aşază cartofii în vas şi se toarnă pe deasupra compoziţia făcută din ouă, lapte, făină, 100 g caşcaval, sare şi piper. Untul rămas se taie în bucăţi mici şi se aşază deasupra cartofilor. Se presară cu restul de caşcaval şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 30 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :