Statistics:
Visits: 783 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca cu visine
Q: | Intreaba despre Budinca cu visine |
Ingrediente:
Pesmet alb 150 g, ouă 6 buc, zahăr 150 g, unt 75 g, vişine 750 g, vanilie 1/2 baton, praf de copt 1/2 plic.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile, zahărul, untul, praful de copt şi vanilia pisată bine se amestecă, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă albuşurile bătute, se încorporează pesmetul, iar la sfarşit se pun vişinele cărora li s-au scos samburii şi s-au scurs. Se toarnă compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt şi se coace la un foc potrivit. Se lasă să se răcească şi se serveşte cu frişca. Se poate servi şi caldă cu sirop.
Pesmet alb 150 g, ouă 6 buc, zahăr 150 g, unt 75 g, vişine 750 g, vanilie 1/2 baton, praf de copt 1/2 plic.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile, zahărul, untul, praful de copt şi vanilia pisată bine se amestecă, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă albuşurile bătute, se încorporează pesmetul, iar la sfarşit se pun vişinele cărora li s-au scos samburii şi s-au scurs. Se toarnă compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt şi se coace la un foc potrivit. Se lasă să se răcească şi se serveşte cu frişca. Se poate servi şi caldă cu sirop.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :