FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,232
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Visinata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Visinata

 Q:   Intreaba despre Visinata       
VisinataIngrediente

5 kg visine, 1,750 kg zahar tos, 1,5 I alcool.

Mod de preparare

Visinele proaspete se curata de codite, se spala in apa rece, dupa care se introduc intr-o damigeana potrivita (de 8—10 I), intercalandu-se cu zaharul. Pentru a da o aroma mai placuta visinatei, in damigeana se pun intr-un saculet de tifon, samburi de visine zdrobiti cu totul in piulita.

Damigeana se leaga la gura cu o bucata de tifon si se tine 6—10 zile sau pana cand visinele lasa zeama abundenta si se dizolva zaharul, intr-un loc unde bate soarele sau numai la caldura. Damigeana cu visine se scutura zilnic.

Se adauga apoi alcool si se mai pot adauga 200—300 ml rom superior si un baton de vanilie, dupa care damigeana se astupa ermetic cu un dop si se lasa la rece 14 zile, agitandu-se la 2—3 zile, putandu-se apoi consuma imediat sau se poate pastra mai multa vreme.


Tag-uri: visinata, zahar tos, alcool



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 16 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :