Statistics:
Visits: 964 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de pasare cu taietei I
Q: | Intreaba despre Bors de pasare cu taietei I |
Ingrediente :
Carne de pasăre 400- 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1, ouă 1 buc, făină 200 g, leuştean verde 2 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare iar, după ce a dat în fiert, se spumează cât este nevoie. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi se călesc împreună, pînâ ce zarzavatul s-a înmuiat. Se sting cu câteva polonice de supă de pasăre şi se pun în oale cu carne. Din făină, ou şi puţină apă se face o cocă mai deasă ce se înt inde pe planşetă cu sucitorul, se presară cu făină, se rulează foaia şi se taie din ea tăiţei cu lăţimea de 4-5 mm, se lasă să se zvânte timp de circa o oră, apoi se fierb în apă cu sare, se scurg şi se pun în vasul cu carne. La sfârşit se adaugă şi borşul de putină care a fost fiert separat. Se mai potriveşte încă odată gustul de sare, iar la servit se presară cu leuştean şi pătrunjel verde tocat.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 400- 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1, ouă 1 buc, făină 200 g, leuştean verde 2 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare iar, după ce a dat în fiert, se spumează cât este nevoie. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi se călesc împreună, pînâ ce zarzavatul s-a înmuiat. Se sting cu câteva polonice de supă de pasăre şi se pun în oale cu carne. Din făină, ou şi puţină apă se face o cocă mai deasă ce se înt inde pe planşetă cu sucitorul, se presară cu făină, se rulează foaia şi se taie din ea tăiţei cu lăţimea de 4-5 mm, se lasă să se zvânte timp de circa o oră, apoi se fierb în apă cu sare, se scurg şi se pun în vasul cu carne. La sfârşit se adaugă şi borşul de putină care a fost fiert separat. Se mai potriveşte încă odată gustul de sare, iar la servit se presară cu leuştean şi pătrunjel verde tocat.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :