FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,241
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aluat de tarte fara zahar

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Aluat de tarte fara zahar

 Q:   Intreaba despre Aluat de tarte fara zahar       
Aluat de tarte fara zaharIngrediente

300 g faina, 2 galbenusuri, 100 g unt sau margarina, 1/2 lingurita de sare si tot atata praf de copt, apa cat cuprinde aluatul.

Mod de preparare

Sarea si praful de copt se amesteca cu faina cernuta, se adauga untul taiat in bucatele, se amesteca din nou, apoi se adauga apa cat absorabe faina ca sa iasa un aluat semitare.

Dupa ce se framanta, se lasa aluatul sa se odihneasca o ora, apoi se imparte in 20—25 bucati egale care se pun in forme mici de tarte, captusind cu aluat interiorul acestora.

Inainte de a se introduce in cuptor, se inteapa coca din forme in cateva locuri, cu varful unui cutit, ca sa nu se ridice sau sa se deformeze golul in timpul coacerii; pentru aceasta se mai pune in forme, peste aluat, si cate o pungulita de hartie alba cu boabe uscate de porumb sau de fasole.

Se aseaza tartele intr-o tava si se introduc in cuptorul incalzit ceva mai slab ca de pbicei. Dupa ce s-au copt, tartele se lasa 10—15 min sa se raceasca, dupa care se scot din forme si se umplu cu crema sau cu umplutura pe care o dorim.


Tag-uri: aluat, tarte, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :