Statistics:
Visits: 968 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tarte - cosulete - cu nuci
Q: | Intreaba despre Tarte - cosulete - cu nuci |
Tartele se'prepara ca in reteta "Aluat pentru tarte dulci"
Pentru umplutura:
4 albusuri, 200 g zahar, 250 g miez de nuca macinat, coaja de la o lamaie, zeama de la 1/2 lamaie.
Se bat albusurile spuma, apoi se adauga treptat zaharul, zeama de lamaie si se mai bat 5—6 min. Se adauga nucile, coaja de la lamaia rasa si se amesteca usor numai pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu cosutetele coapte numai pe jumatate, dupa care se ung cu gem sau cu marmelada. Tartele umplute (cosuletele) se pun intr-o tava, se introduc in cuptorul usor incalzit si se tin pana se rumenesc pe deasupra.
Pentru umplutura:
4 albusuri, 200 g zahar, 250 g miez de nuca macinat, coaja de la o lamaie, zeama de la 1/2 lamaie.
Se bat albusurile spuma, apoi se adauga treptat zaharul, zeama de lamaie si se mai bat 5—6 min. Se adauga nucile, coaja de la lamaia rasa si se amesteca usor numai pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu cosutetele coapte numai pe jumatate, dupa care se ung cu gem sau cu marmelada. Tartele umplute (cosuletele) se pun intr-o tava, se introduc in cuptorul usor incalzit si se tin pana se rumenesc pe deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :