Statistics:
Visits: 1,726 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crema de vanilie cu unt
Q: | Intreaba despre Crema de vanilie cu unt |
Ingrediente
0,5 L lapte, 300 g zahar, 4 galbenusuri, 60 g faina, 1 plic de zahar vanilat, 200 g unt, zeama de la 1/2 de lamaie.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu 150 g zahar intr-un vas, se amesteca cu faina si treptat se subtiaza cu laptele caldut. Se adauga zaharul vanilat si se pune crema la foc mic, amestecandu-se mereu pana da in fiert, lasan-du-se sa mai fiarba 2—3 min.
Se ia apoi de pe foc si se amesteca pana se raceste. Se adauga untul frecat cu restul de zahar si zeama de la 1/2 de lamaie. Aceasta crema poate fi folosita la torturi, tarte si alte prajituri.
0,5 L lapte, 300 g zahar, 4 galbenusuri, 60 g faina, 1 plic de zahar vanilat, 200 g unt, zeama de la 1/2 de lamaie.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu 150 g zahar intr-un vas, se amesteca cu faina si treptat se subtiaza cu laptele caldut. Se adauga zaharul vanilat si se pune crema la foc mic, amestecandu-se mereu pana da in fiert, lasan-du-se sa mai fiarba 2—3 min.
Se ia apoi de pe foc si se amesteca pana se raceste. Se adauga untul frecat cu restul de zahar si zeama de la 1/2 de lamaie. Aceasta crema poate fi folosita la torturi, tarte si alte prajituri.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :