Statistics:
Visits: 898 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Varza dulce sau varza murata pentru umplutura
Q: | Intreaba despre Varza dulce sau varza murata pentru umplutura |
Ingrediente
1,5 kg varză dulce sau 1 kg varză (1 căpăţană) murată, 100 g untură, 200 g ceapă, 1 g piper pisat, sare, după gust.
Mod de preparare
Dacă se foloseşte varza murată aceasta se spală in apă călduţă, se taie căpăţană in patru şi se pune la fiert pană este gata. Dacă se foloseşte varză dulce, căpăţanile se opăresc in apă clocotită cu puţină sare.
Se taie apoi nervurile groase de pe dosul fiecărei frunze, se storc frunzele bine şi se taie cat se poate de subţire.
Intre timp, se taie ceapa foarte mărunt şi se pune la călit cu untură sau cu ulei, se adaugă varza tăiată şi stoarsă bine din nou şi impreună se călesc pană se vor prăji puţin.
La urmă se adaugă, după gust, sare şi piper pisat. Se foloseşte ca umplutură la diverse preparate.
1,5 kg varză dulce sau 1 kg varză (1 căpăţană) murată, 100 g untură, 200 g ceapă, 1 g piper pisat, sare, după gust.
Mod de preparare
Dacă se foloseşte varza murată aceasta se spală in apă călduţă, se taie căpăţană in patru şi se pune la fiert pană este gata. Dacă se foloseşte varză dulce, căpăţanile se opăresc in apă clocotită cu puţină sare.
Se taie apoi nervurile groase de pe dosul fiecărei frunze, se storc frunzele bine şi se taie cat se poate de subţire.
Intre timp, se taie ceapa foarte mărunt şi se pune la călit cu untură sau cu ulei, se adaugă varza tăiată şi stoarsă bine din nou şi impreună se călesc pană se vor prăji puţin.
La urmă se adaugă, după gust, sare şi piper pisat. Se foloseşte ca umplutură la diverse preparate.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :