FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 731
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana de pasare cu lapte

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana de pasare cu lapte

 Q:   Intreaba despre Tocana de pasare cu lapte       
Tocana de pasare cu lapteIngrediente :

Carne de pasăre 1 kg, ulei 150 g, ceapă 300 g, morcovi 500 g, suc de roşii 1 l, cartofi 1 kg, ardei graşi 100 g, făină 300 g, ouă 3 buc, roşii 300 g,verdeaţă 2 leg, smântână 350 g, sare.

Mod de preparare :

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei împreună cu morcovii tăiaţi julien şi ardeii graşi tăiaţi cubuleţe. Se stinge cu suc de roşii. În acest sos se pune la fiert pasărea, care a fosi curăţată şi tranşată. Din făină, ouă şi puţină apă se face o cocă, din care se întind foi, care se taie în pătrăţele mici, cu latura de circa 20 mm (laşpe), care se fierb în apă cu sare. Indată ce carnea de pasăre este fiartă pe jumătate, se pun în sos cartofii tăiaţi în sferturi şi laptele. Se aşează pe deasupra roşiile proaspete tăiate în două şi se dă cratiţa la cuptor pentru rumenire. La servit se adaugă, la fiecare porţie, o lingură de smântână şi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, morcovi, rosii, ardei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :