FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 829
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tarte umplute cu ciuperci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tarte umplute cu ciuperci

 Q:   Intreaba despre Tarte umplute cu ciuperci       
Tarte umplute cu ciuperci Ingrediente:

250 g făină, 100 g unt, 1 ou, 50 g smantană, sare.
Umplutura de ciuperci: 500 g ciuperci, 2 ouă, sare, 100 g unt, 50 g făină, 150 ml lapte, 30 g caşcaval, piper.

Mod de preparare:

Coca pentru tarte se prepară în felul următor: se cerne făina pe o planÅŸetă ÅŸi se adaugă untul, oul, smantana ÅŸi puÅ£ină sare. Se amestecă totul repede ÅŸi la rece. Cand coca s-a format, se Å£ine la rece 1- 3 ore, după care ÅŸe întinde o foaie de circa 5 mm grosime din care se decupează discuri cu care se tapetează formele de tarte. In fiecare formă se pune cate o punguliţă cu boabe de porumb sau cu fasole uscată, pentru ca fundul tartelor să nu se ridice la copt. Tartele astfel pregÄ ƒtite se coc la cuptor pană ce se întăresc, fără însă să se rumenească.
Ciupercile curăţate se taie foarte mărunt şi se călesc în jumătate din unt. Cand ciupercile nu mai au zeamă, se adaugă un sos gros preparat din restul de unt şi făină şi se sting cu 150 g de lapte. Se lasă apoi să mai dea într-un clocot, după care se pune la o parte şi se adaugă ouăle, sare şi piper după gust. Cu această compoziţie de umplu tartele.
După umplerea tartelor cu compoziţia de ciuperci, acestea se presară cu caşcaval ras, se introduc din nou în cuptor şi se ţin pană se gratinează deasupra, după care se scot din forme.
Tartele sunt şi mai gustoase dacă se prepară din aluatul de foitaj.


Tag-uri: aperitive, oua, coca, piper



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 28 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :