FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 950
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa de taitei si smantana acra- din moldova

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa de taitei si smantana acra- din moldova

 Q:   Intreaba despre Supa de taitei si smantana acra- din moldova       
Supa de taitei si smantana acra- din moldovaIngrediente:

Oase de vacă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, făină 200 g, ouă 2 buc, smântână acră 250 g, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Se sparg oasele şi se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează cât este necesar şi se continuă fierberea. După circa 2-3 ore se adaugă zarzavatul ide supă tăiat feliuţe şi ceapa tocată mărunt. După o oră se scot oasele din supă. Din făină, ouă, sare şi puţină apă se prepară o cocă mai tare, care se întinde cu sucitorul, se face foaia sul şi se taie tăiţei care se împrăştie pe planşetă ca să se usuce 30 min. Se fierb tăiţeii în apă cu sare, se scurg, se clătesc cu apă rece, se adaugă la supa şi se mai dau câteva clocote. La sfârşit se adaugă smântână şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La servit se adaugă verdeaţă tocată.


Tag-uri: taitei, smantana, patrunjel, oua, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 09 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :