FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 905
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa de taitei de casa

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa de taitei de casa

 Q:   Intreaba despre Supa de taitei de casa       
Supa de taitei de casaIngrediente:

Oase do vacă 1 kg, morcovi 200 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 50 g, făină 200 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Oasele se sparg şi se pun la fiert în apă cu sare. In timpul fierberii se spumează cât este necesar. După circa 2-3 ore se pun în supă 100 g morcovi, pătrunjelul şi ţelina tăiate în patru şi ceapa întreagă. După o oră se ia supa de pe foc şi se strecoară. Morcovii rămaşi se dau pe răzătoare, se călesc în ulei şi se adaugă la supă. Măduva se scoate din oase, se taie în bucăţi mici şi se pune în supă. Din ouă, făină, puţină apă şi sare se face un aluat, ceva mai tare, care se lasă să se odihnească 30 min. Se întinde o foaie, se pudrează cu făină, se face foaia sul şi se taie tăiţeii cu lăţimea de 3-4 mm, care se împrăştie pe planşetă şi se lasă să se zvînte timp de 30 min. Se fierb în apă cu sare, se strecoară, se clătesc cu apă rece, se scurg, se adaugă la supă şi se mai dau câteva clocote. La servit se adaugă verdeaţă tocată.


Tag-uri: oase de vaca, telina, ceapa, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 09 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :