Statistics:
Visits: 993 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de rosii cu orez
Q: | Intreaba despre Supa de rosii cu orez |
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, orez 75 g, roşii 1 kg, zahăr 25 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg, se spală şi se pun la fiert, avand grijă ca în timpul fierberii să se spumeze cât este necesar. Zarzavatul de supă şi ceapa se taie felii şi se călesc în ulei, apoi se sting cu apă. După ce oasele au fiert trei ore, se adaugă zarzavatul, se lasă să fiarbă încă o oră şi se strecoară. Roşiile se taie bucăţi şi se lasă să fiarbă în sucul lor. După ce s-au muiat bine, se pasează printr-o sită sau pasoar. Se amestecă cu supa de oase, se pun din nou la fiert şi se adaugă orezul, care a fost fiert separat. Se potriveşte gustul cu zahăr şi sare, iar la servit se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, orez 75 g, roşii 1 kg, zahăr 25 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg, se spală şi se pun la fiert, avand grijă ca în timpul fierberii să se spumeze cât este necesar. Zarzavatul de supă şi ceapa se taie felii şi se călesc în ulei, apoi se sting cu apă. După ce oasele au fiert trei ore, se adaugă zarzavatul, se lasă să fiarbă încă o oră şi se strecoară. Roşiile se taie bucăţi şi se lasă să fiarbă în sucul lor. După ce s-au muiat bine, se pasează printr-o sită sau pasoar. Se amestecă cu supa de oase, se pun din nou la fiert şi se adaugă orezul, care a fost fiert separat. Se potriveşte gustul cu zahăr şi sare, iar la servit se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Tag-uri: rosii, orez, patrunjel, oase de vaca, zahar |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :