FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 860
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sos picant II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sos picant II

 Q:   Intreaba despre Sos picant II       
Sos picant IIIngrediente:

Făină 50 g, ulei 75 g, ceapă 300 g, oţet 75 ml, vin alb 75 ml, roşii 600 g, supă de oase, castraveţi în oţet 100 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Ceapa se dă pe râzătoare şi se pune la fiert cu oţetul. După ce a scăzut la jumătate, se adaugă roşiile opărite şi pasate printr-o sită şi supa de oase şi se fierb împreună 15 min. Se amestecă făina cu uleiul rece, se toarnă in sos şi se mai fierbe 15 min. în caz că sosul este prea gros, se subţiază cu supă. La sfârsit se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se adaugă castraveţii in oţet tocaţi mărunt. Se foloseşte la escalopuri, turnedouri si alte preparate mai picante.

Vă dorim poftă bună!

sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sos, ulei, faina, ceapa, otet, rosii, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :