Statistics:
Visits: 860 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos picant II
Q: | Intreaba despre Sos picant II |
Ingrediente:
Făină 50 g, ulei 75 g, ceapă 300 g, oţet 75 ml, vin alb 75 ml, roşii 600 g, supă de oase, castraveţi în oţet 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se dă pe râzătoare şi se pune la fiert cu oţetul. După ce a scăzut la jumătate, se adaugă roşiile opărite şi pasate printr-o sită şi supa de oase şi se fierb împreună 15 min. Se amestecă făina cu uleiul rece, se toarnă in sos şi se mai fierbe 15 min. în caz că sosul este prea gros, se subţiază cu supă. La sfârsit se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se adaugă castraveţii in oţet tocaţi mărunt. Se foloseşte la escalopuri, turnedouri si alte preparate mai picante.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Făină 50 g, ulei 75 g, ceapă 300 g, oţet 75 ml, vin alb 75 ml, roşii 600 g, supă de oase, castraveţi în oţet 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se dă pe râzătoare şi se pune la fiert cu oţetul. După ce a scăzut la jumătate, se adaugă roşiile opărite şi pasate printr-o sită şi supa de oase şi se fierb împreună 15 min. Se amestecă făina cu uleiul rece, se toarnă in sos şi se mai fierbe 15 min. în caz că sosul este prea gros, se subţiază cu supă. La sfârsit se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se adaugă castraveţii in oţet tocaţi mărunt. Se foloseşte la escalopuri, turnedouri si alte preparate mai picante.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :