FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 965
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rata salbatica cu sos picant

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rata salbatica cu sos picant

 Q:   Intreaba despre Rata salbatica cu sos picant       
Rata salbatica cu sos picantIngrediente:

Raţă 1 buc, ulei 100 g, ceapă 300 g, zarzavat de supă 200 g, făină 75 g,
bulion de tomate 50 g, cimbru 1/2 fir, castraveţi în oţet 150 g, muştar 40 g,
vin 100 ml, oţet 9° 25 ml, dafin 2 foi, piper, sare.

Mod de preparare:

După ce a fost marinată, raţa se taie în bucăţi şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas de la prăjitul cărnii se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată şi zarzavatul de supă dat pe razătoare, se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min.

Se pasează sosul prin sită, se pun bucăţile de carne în sos şi se continuă fierberea. Castraveţii se taie cubuleţe, se scurg şi se amestecă cu oţetul, vinul, muştarul, piperul boabe şi foile de dafin, se fierb 15 min. şi se toarnă peste carne, cu care se mai fierbe, pană ce carnea este moale.

Se mănancă cu garnitură de macaroane pregătită aparte.


Tag-uri: rata, dafin, bulion, cimbru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :