Statistics:
Visits: 777 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de maioneza picant
Q: | Intreaba despre Sos de maioneza picant |
Ingrediente:
200 g maioneză, 100 g castraveciori, 30 g muştar, 1 legătură de pătrunjel verde, 2- 3 ouă fierte, cateva fire de tarhon, 50 g capere, oţet, piper sare.
Mod de preparare:
Castraveciorii muraţi se curăţă de coajă şi de seminţe, se toacă mărunt, se scurg de zeamă şi se pun în maioneză. Se taie mărunt tarhonul, pătrunjelul verde, caperele şi ouăle fierte tari şi se pun, de asemenea, în maioneză, după care se adaugă, după gust, piper, oţet, sare şi se amestecă bine. Se poate adăuga puţin sifon, după cum se doreşte ca sosul să fie mai mult sau mai puţin dens. In loc de sifon se pot folosi 2- 3 linguri de smantană. Se serveşte la salate de legume şi la ouă fierte.
200 g maioneză, 100 g castraveciori, 30 g muştar, 1 legătură de pătrunjel verde, 2- 3 ouă fierte, cateva fire de tarhon, 50 g capere, oţet, piper sare.
Mod de preparare:
Castraveciorii muraţi se curăţă de coajă şi de seminţe, se toacă mărunt, se scurg de zeamă şi se pun în maioneză. Se taie mărunt tarhonul, pătrunjelul verde, caperele şi ouăle fierte tari şi se pun, de asemenea, în maioneză, după care se adaugă, după gust, piper, oţet, sare şi se amestecă bine. Se poate adăuga puţin sifon, după cum se doreşte ca sosul să fie mai mult sau mai puţin dens. In loc de sifon se pot folosi 2- 3 linguri de smantană. Se serveşte la salate de legume şi la ouă fierte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :