Statistics:
Visits: 925 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
PeÅŸte la gratar cu sos a la grec
Q: | Intreaba despre PeÅŸte la gratar cu sos a la grec |
Ingrediente:
700 ml ulei, 150 ml sifon, 1 lămaie, 1 legătură de pătrunjel verde, piper, sare după gust
Mod de preparare:
Se prepară ca în reţeta precedentă, cu deosebirea că, după ce peştele este fript, se aşează pe un platou mai adînc şi peste el se toarnă sosul â la grec, pregătit din 700 ml ulei, 150 ml sifon, 1 lămaie, 1 legătură de pătrunjel verde, piper, sare după gust, după cum urmează: se toarnă uleiul într-un castron, se adaugă pătrunjelul tocat, piperul pisat, sare, zeamă de lămaie şi sifonul, şi se bate cu un tel pană se omogenizează bine. Sosul trebuie să fie picant şi acrişor. Zeama de lămaie poate fi înlocuită cu sare de lămaie dizolvată în apă. La servire se garniseşte cu felii de lămaie.
700 ml ulei, 150 ml sifon, 1 lămaie, 1 legătură de pătrunjel verde, piper, sare după gust
Mod de preparare:
Se prepară ca în reţeta precedentă, cu deosebirea că, după ce peştele este fript, se aşează pe un platou mai adînc şi peste el se toarnă sosul â la grec, pregătit din 700 ml ulei, 150 ml sifon, 1 lămaie, 1 legătură de pătrunjel verde, piper, sare după gust, după cum urmează: se toarnă uleiul într-un castron, se adaugă pătrunjelul tocat, piperul pisat, sare, zeamă de lămaie şi sifonul, şi se bate cu un tel pană se omogenizează bine. Sosul trebuie să fie picant şi acrişor. Zeama de lămaie poate fi înlocuită cu sare de lămaie dizolvată în apă. La servire se garniseşte cu felii de lămaie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :