Statistics:
Visits: 886 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crochete de ciuperci
Q: | Intreaba despre Crochete de ciuperci |
Ingrediente:
Ciuperci proaspete 1 kg, unt 100 g, făină 100 g, ouă 5 buc, caşcaval 100 g, ulei 150 g, pesmet 75 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se taie julien şi se călesc în jumătate din cantitatea de unt. Se înfierbantă restul de unt, se căleşte 50 g făină, fără a se rumeni, se stinge cu 150 ml apă, se temperează şi se adaugă patru ouă bătute, caşcavalul ras, sarea şi piperul. Se amestecă această compoziţie cu ciupercile şi se lasă 30 min. la frigider. Se formează crochetele, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se servesc de regulă cu sos picant.
Ciuperci proaspete 1 kg, unt 100 g, făină 100 g, ouă 5 buc, caşcaval 100 g, ulei 150 g, pesmet 75 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se taie julien şi se călesc în jumătate din cantitatea de unt. Se înfierbantă restul de unt, se căleşte 50 g făină, fără a se rumeni, se stinge cu 150 ml apă, se temperează şi se adaugă patru ouă bătute, caşcavalul ras, sarea şi piperul. Se amestecă această compoziţie cu ciupercile şi se lasă 30 min. la frigider. Se formează crochetele, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se servesc de regulă cu sos picant.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :