Statistics:
Visits: 705 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de ciuperci cu vin II
Q: | Intreaba despre Sos de ciuperci cu vin II |
Ingrediente :
Ceapă 100 g, unt 100 g. făină 50 g. supă de oase 350 ml, vin alb 100 ml, ciuperci 300 g, roşii 500 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în 50 g unt, se adaugă ciupercile ce au fost opărite, scurse şi tăiate julien şi se călesc împreună 10 min. Se sting cu supă de oase amestecată cu vin şi se fierbe 20 min. la un foc domol. Restul de unt se încălzeşte în alt vas, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu roşiile, curăţate de coajă şi seminţe, tăiate cuburi, se amestecă cu ciupercile şi se mai fierb împreună 15 min. Se potriveşte gustul cu piper şi sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţă tocată. Se foloseşte la escalopuri şi fripturi din carne de vânat.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ceapă 100 g, unt 100 g. făină 50 g. supă de oase 350 ml, vin alb 100 ml, ciuperci 300 g, roşii 500 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în 50 g unt, se adaugă ciupercile ce au fost opărite, scurse şi tăiate julien şi se călesc împreună 10 min. Se sting cu supă de oase amestecată cu vin şi se fierbe 20 min. la un foc domol. Restul de unt se încălzeşte în alt vas, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu roşiile, curăţate de coajă şi seminţe, tăiate cuburi, se amestecă cu ciupercile şi se mai fierb împreună 15 min. Se potriveşte gustul cu piper şi sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţă tocată. Se foloseşte la escalopuri şi fripturi din carne de vânat.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: sos, ceapa, ciuperci, vin, faina, piper, sare, rosii |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :