FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 918
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Slanina afumata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Slanina afumata

 Q:   Intreaba despre Slanina afumata       
Slanina afumataIngrediente:

Slănină de pe burtă, sare cate 100 g de fiecare kilogram de slănină, salpetru de Chile cate 2 g de fiecare kilogram.

Mod de preparare:

Slănina se taie în faşii cu lăţimea de 15- 20 cm, se aşează într-un bazin, se toarnă peste slănină saramura preparată din apă, sare şi salpetru. Se lasă să stea la frig timp de 7- 8 zile, mişcandu-se în fiecare zi slăninile. Se scot din saramură, se lasă să se zvante şi se ţin la un fum călduţ timp de 10 zile.


Tag-uri: saramura, slanina, afumatura, salpetru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :