Statistics:
Visits: 1,050 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Slanina afumata
Q: | Intreaba despre Slanina afumata |
Ingrediente:
Slănină de pe burtă, sare cate 100 g de fiecare kilogram de slănină, salpetru de Chile cate 2 g de fiecare kilogram.
Mod de preparare:
Slănina se taie în faşii cu lăţimea de 15- 20 cm, se aşează într-un bazin, se toarnă peste slănină saramura preparată din apă, sare şi salpetru. Se lasă să stea la frig timp de 7- 8 zile, mişcandu-se în fiecare zi slăninile. Se scot din saramură, se lasă să se zvante şi se ţin la un fum călduţ timp de 10 zile.
Slănină de pe burtă, sare cate 100 g de fiecare kilogram de slănină, salpetru de Chile cate 2 g de fiecare kilogram.
Mod de preparare:
Slănina se taie în faşii cu lăţimea de 15- 20 cm, se aşează într-un bazin, se toarnă peste slănină saramura preparată din apă, sare şi salpetru. Se lasă să stea la frig timp de 7- 8 zile, mişcandu-se în fiecare zi slăninile. Se scot din saramură, se lasă să se zvante şi se ţin la un fum călduţ timp de 10 zile.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :