Statistics:
Visits: 823 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sarmale cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Sarmale cu ciuperci |
Ingrediente:
Ciuperci proaspete 1 kg, orez 250 g, ceapă 200 g, uiei 150 g, bulion de tomate 200 g, varză murată 4 kg, pătrunjel verde 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se curată, se spală in mai multe ape, se taie julien şi se fierb in apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte, in ulei, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs bine şi se căleşte în continuare încă circa 20 min., stingandu-se din cand în cand cu bulion subţiat cu apă. După ce s-a răcit orezul, se amestecă cu ciupercile şi verdeaţa şi se condimentează cu sare şi piper măcinat. Se desfac foile de varză, se lasă să stea în apă cateva ore ca să se desăreze, se formează sarmalele, se aşază într-o oală, pe fundul căreia s-a pus un strat de varză tocată. Deasupra sarmalelor se aşază alt strat de varză tocată, se toarnă restul de bulion subţiat cu apă şi se fierb la cuptor circa două ore si jumătate.
Ciuperci proaspete 1 kg, orez 250 g, ceapă 200 g, uiei 150 g, bulion de tomate 200 g, varză murată 4 kg, pătrunjel verde 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se curată, se spală in mai multe ape, se taie julien şi se fierb in apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte, in ulei, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs bine şi se căleşte în continuare încă circa 20 min., stingandu-se din cand în cand cu bulion subţiat cu apă. După ce s-a răcit orezul, se amestecă cu ciupercile şi verdeaţa şi se condimentează cu sare şi piper măcinat. Se desfac foile de varză, se lasă să stea în apă cateva ore ca să se desăreze, se formează sarmalele, se aşază într-o oală, pe fundul căreia s-a pus un strat de varză tocată. Deasupra sarmalelor se aşază alt strat de varză tocată, se toarnă restul de bulion subţiat cu apă şi se fierb la cuptor circa două ore si jumătate.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :